'Een droom die uitkwam...

Omdat ik zeer trots ben op onze eigen Ge-Stipt Originals, en wij de afgelopen maand veel potjes Neon hebben gemaakt, leek het mij leuk je er iets over te vertellen!

Ik neem je even mee terug naar 2019. Neon was al enige tijd hip en populair in kleding, wol en verfartikelen, maar er was geen Neon porseleinverf op de markt. Ik heb toen meerdere verfleveranciers benaderd, in Nederland en ook Frankrijk, Duitsland en nog wat andere landen. Maar deze merken konden geen NEON maken. 

Waarom niet, hoe, wat, het kan niet… Mijn liefste man en ik zijn heel creatief samen. Wij hebben zelf NEON porselein verf gemaakt, wat we uitbrachten in 2019.

Dat gaat echter niet vanzelf. Op het moment dat we het bedachten of dachten te hebben, moest er heel veel getest worden. Onderzoek doen, kan de verf samen met andere merken, kan het in de oven, kun je ermee stippen, en nog zoveel meer vragen.

In wat voor potjes doen we de verf? Op dat moment was covid aan de gang en potjes waren heel moeilijk aan te komen, maar ik wilde de verf natuurlijk graag in potjes doen. Veel testen, bekijken, proberen, bestellen en weer opnieuw, het duurde lang..

Na maanden was het eindelijk gelukt!

Elk potje hebben wij zelf gevuld. Dop erop, sticker erop, doosjes gevuld en per doosje 3 stickers erop. En dan is het proces rond. Veel hulp van vriendinnen met stickers plakken tot vandaag de dag. Maar zo gaaf om zelf te doen.

De Krea Doe in 2019 en daar verkocht ik mijn eerste NEON. Apetrots dat jullie ons eigen ontwikkelde verf wilden kopen.

Bij elk setje spring ik een gat in de lucht. Al snel kon het ook op de website want jullie konden niet wachten om het ook online te bestellen.

Leuk nieuwtje!!!

Na veel vraag van jullie kant zijn de potjes nu ook los verkrijgbaar!!!

Ik bezocht in Februari 2020 in Frankfurt de beurs voor ondernemers om alle nieuwe collecties te bekijken. Talens en andere merken keken op van onze Neon verf, echt gaaf, zij konden het op dat moment niet zelf maken.

Maar wij hadden al meerdere badges verkocht en er was weer nieuwe in de maak.

Ze wilden het analyseren in hun lab ik denk dat het niet gelukt is. Gaaf dat wij hier in NL in onze eigen keuken, heel normaal gewoon NEON porselein verf maken!

Bedankt voor jullie steun!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwste posts

Neon
Brechtje

Neon

‘Een droom die uitkwam… Omdat ik zeer trots ben op onze eigen Ge-Stipt Originals, en wij de afgelopen maand veel potjes Neon hebben gemaakt, leek

Lees Meer »
Creative Life
Brechtje

Creative life terugblik

Creative Life in de Werkspoorkathedraal was een super geweldig event! Wat hebben we genoten, met een geweldig topteam! De workshops waren nagenoeg uitverkocht. En wat

Lees Meer »
DIY
Brechtje

DIY Kaarsenhouder upcycle

DIY Kaarsenhouder upcycle Buiten wordt het eerder donker, de klok is een uur achteruit gegaan. De houtkachel staat af en toe al heerlijk bij ons

Lees Meer »
DIY
Brechtje

DIY Flower Famke XL

Flower Famke XL  In het boek staat DIY Flower Famke, je kunt nu met een sjabloon een bloem maken. Je hoeft niet meer de ronde sjablonen

Lees Meer »
Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste stipnieuws van Brechtje? Meld je dan aan voor de Ge-stipt nieuwsbrief.


error: Content is protected !!