Deze blog staat helemaal in het teken van teststipsters. In het proces van het maken van het boek plaatste ik een oproep. Wie wil er teststippen? Ik kreeg zoveel reacties dat het heel moeilijk kiezen was. Maar het is gelukt. Ik heb fantastische input gekregen. De dames dachten enorm mee en vulden aan waar nodig en waren ook nog eens heel erg kritisch. Echt mega top. Ik heb de teststipsters alle creatieve vrijheid gegeven. Niks moet alles mag is mijn motto. Zo ook voor hen. En ik vroeg ze expliciet om het in een andere kleur of opvul kleur te maken dan dat ik deed. Ze hebben gevarieerd met de patronen en sjablonen. Dus soms zie je maar, een sjabloon vaker terugkomen of juist weggelaten. Zo is het ook in het echt, stippen is doen. En niets moet. Heel inspirerend dat je soms zulke andere resultaten krijgt door een kleine aanpassing in patroon. En zo zie je houd je niet van dieren of vormen dan kan het met ronde sjablonen. En iemand anders kiest er juist liever voor en laat de ronde sjablonen juist weg... Wel probeerde ik het juiste patroon bij een tester te zoeken, dat ze iets kregen wat ze leuk vinden.... Zo waardevol, zonder teststipsters was dit boek er niet geweest. Ik ben ze super mega dankbaar!  En de resultaten van de teststipsters zijn mega mooi, inspirerend en aanvullend. Kijken jullie mee, en laat je je inspireren?!

LINDA

Allerliefste Linda, Leerde ik kennen via Instagram we hebben veel gemeen, onze banen, creatief zijn, naar de kringloop struinen, stippen, neon, leuk weetje onze katten zijn broer en zus. Achter de schermen helpt Linda ook mee met brainstormen, ordenen, zakjes sjablonen vullen en nog veel meer! Linda mega bedankt! Wat linda ''zegt'' ; Hoi, Ik vind het echt een eer om teststipper te mogen zijn. De stipprojecten waar ik mee bezig ben, zijn een leuke uitdaging. Net even anders dan anders, doordat het sjabloon of juist de ondergrond uitdaging geeft.  Groetjes Linda

Wat Linda Ge-Stipt heeft:

Suzanne

Suzanne ken ik via instagram we kunnen uren praten over stippen en alles wat met stippen te maken heeft! Ze heeft een eigen stijl wat stippen betreft. Ik ben zo blij dat ze teststipster wilde zijn! Super stoer dat Suzanne bij de snoeppot figuren gebruikte, ik kon haar dus uitdagen om iets nieuws te proberen!  Heel erg tof! "De nieuwe patronen die ik heb mogen testen zijn heel mooi en allemaal heel verschillend. De nieuwe sjablonen die gebruikt worden zijn leuk, maar ook praktisch. De voorwerpen waarop wordt gestipt zijn verrassend en uitdagend. Ondanks dat ik al een aantal jaren stip heb ik toch weer nieuwe technieken geleerd en andere objecten gemaakt en dat vind ik heel leuk! Dus ik ben ook heel benieuwd naar de andere patronen in het boek." Groeten van Suzanne

Wat Susanne Ge-Stipt heeft:

Rozella

Rozella ken ik via Instagram. Maar eigenlijk via de Kreadoe waar ze haar eerste mini workshop stippen deed. Als ik met haar bel en klets voelt het alsof ik haar al jaren ken. We kunnen het overal over hebben ook heel veel over stippen. Ik vind haar stijl van stippen zo mooi en haar kleurgebruik mega uniek, en zo goed gekozen! "Brechtje heeft echt een super tof werk geleverd. De nieuwe patronen zijn zo gaaf, uitdagend en leuk om te stippen. De sjablonen die hierbij gebruikt kunnen worden zijn zoet, schattig en hebben een prachtig eindresultaat! Ik geniet er volop van." Liefs, Rozella

Wat Rozella Ge-Stipt heeft:

Millanie

Millanie ken ik via instagram. Ze stipt er heerlijk op los. Ze begrijpt de sjablonen en vult waar aan waar nodig! Durft critisch te zijn. En ze stipt ook snel! Zo fijn dat ze teststipster wilde zijn! De test - stip werkjes die brechtje voor mij koos zijn af, en ik kijk met heel veel plezier terug op deze geweldige uitdaging! Nieuwe patronen, nieuwe sjablonen... ze zijn geweldig!! 

Wat Millanie Ge-Stipt heeft:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwste posts

Neon
Brechtje

Neon

‘Een droom die uitkwam… Omdat ik zeer trots ben op onze eigen Ge-Stipt Originals, en wij de afgelopen maand veel potjes Neon hebben gemaakt, leek

Lees Meer »
Creative Life
Brechtje

Creative life terugblik

Creative Life in de Werkspoorkathedraal was een super geweldig event! Wat hebben we genoten, met een geweldig topteam! De workshops waren nagenoeg uitverkocht. En wat

Lees Meer »
DIY
Brechtje

DIY Kaarsenhouder upcycle

DIY Kaarsenhouder upcycle Buiten wordt het eerder donker, de klok is een uur achteruit gegaan. De houtkachel staat af en toe al heerlijk bij ons

Lees Meer »
DIY
Brechtje

DIY Flower Famke XL

Flower Famke XL  In het boek staat DIY Flower Famke, je kunt nu met een sjabloon een bloem maken. Je hoeft niet meer de ronde sjablonen

Lees Meer »
Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste stipnieuws van Brechtje? Meld je dan aan voor de Ge-stipt nieuwsbrief.


error: Content is protected !!