Testimonials

Wat zeggen de workshop deelnemers

Na elke workshop ontvang ik altijd leuke en lieve reactie’s. Hieronder staan er een paar.

Workshop Hazerswoude rijndijk

"Deze ochtend geeft mij veel energie"

“Het was ontzettend leuk! Veel geleerd, jij geeft tips en advies en laat iedereen vrij er iets mee te doen. Deze ochtend geeft mij veel energie, hartelijk bedankt!”

— Marischka Sprokkereef

Workshop katwijk

"Trots op mijn kunstwerkjes"

“Super leuke workshop gevolgd bij Friends Katwijk. Brechtje van Ge-stipt heeft met haar enthousiasme mij aan een nieuwe hobby geholpen! Super leuk en mega relaxed om te doen en dan ook nog met leuk resultaat. Een aanrader! Trots op mijn kunstwerkjes.”  

 

— Marlies rozema

Workshop Wollstreet sittard

"Verslaafd aan stippen na 1e workshop"

“Na de 1e hele gezellige workshop gevolgd te hebben was ik verslaafd aan stippen! Thuis verder aan de slag en in december de 2e workshop bij Brechtje gedaan, zo veel enthousiasme en ideeën van haar die mij alleen maar meer doen stippen op porselein! Super Danke Brechtje en ik kom snel weer terug!”

— anniek latour

wil je ook een workshop volgen?

Wil jij leren stippen en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Dan is het volgen van een van mijn workshops misschien wel iets voor jou. In 2,5 uur leer ik je alle tips en trics om thuis elke stipcreatie te maken die je maar wilt. Nog leuker is het om samen een workshop te volgen, dat maakt van het stippen helemaal een feestje. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeestje of gewoon omdat het leuk is om samen een nieuwe hobby uit te proberen. Samen stippen we er een feestelijke middag van!

meer over stippen in het boek

Boek Ge-stipt

Mocht je nu nog niet in de gelegenheid zijn om naar een workshop te komen dan is er ook altijd nog mijn boek.