“Het was ontzettend leuk! Veel geleerd, jij geeft tips en advies en laat iedereen vrij er iets mee te doen. Deze ochtend geeft mij veel energie, hartelijk bedankt!”

Marischka Sprokkereef- Workshop gevolgd in Hazerswoude Rijndijk


“Super leuke workshop gevolgd bij Friends Katwijk. Brechtje van Ge-stipt heeft met haar enthousiasme mij aan een nieuwe hobby geholpen! Super leuk en mega relaxed om te doen en dan ook nog met leuk resultaat. Een aanrader! Trots op mijn kunstwerkjes.”

Marlies Rozema – Workshop gevolgd in Katwijk


“Na de 1e hele gezellige workshop gevolgd te hebben was ik verslaafd aan stippen! Thuis verder aan de slag en in december de 2e workshop bij Brechtje gedaan, zo veel enthousiasme en ideeën van haar die mij alleen maar meer doen stippen op porselein! Super Danke Brechtje en ik kom snel weer terug!”

Anniek Latour (Workshop gevolgd bij Wollstreet Sittard)


“Creatieve en gezellige middag gehad bij de workshop van Ge-stipt, in Bistro de Stadshoeve te Zwolle. met z’n allen aan tafel, lachen en elkaar motiveren, een drankje en wat lekkers nuttigen en bovenal heerlijk creatief bezig zijn. Vrolijke kleuren verf, genoeg voorbeelden om je ideeën en inspiratie te geven, maar het is het aanstekelijk enthousiasme waarmee Brechtje de workshop geeft, waardoor je meer uit jezelf haalt. Met haar creatieve kennis en haar oprechte interesse in de mensen aan wie zij haar kunnen wil overbrengen, ontstaat er een relaxte en vrolijke sfeer. Eenmaal weer in de auto: blij met het eindresultaat, maar vooral met de lol die ik had tijdens het proces.”

Linda van Ruiten


“Op 1 dec. een workshop stippen voor gevorderde gehad, op een prachtige sfeervolle locatie in Sittard bij Wollstreet gegeven door Brechtje, super gezellig en verslavend ☺️ ik ben verliefd op mijn nieuwe hobby.” 😍

Sandra Bos


“Een workshop bij Brechtje is eigenlijk een feestje. Alles klopt tot in de puntjes (huh…stipjes). Ze weet op een heldere manier uit te leggen wat de bedoeling is en dan kun je meteen aan de slag. Het stippen is niet heel moeilijk en ik vind het heerlijk ontspannend.

Annemiek Lipsch (Wollstreet Sittard en Dille&Kamille Maastricht)