Brechtje geeft stipworkshops tijdens Creative Life.

Wil je leren stippen? Dan ben je bij Brechtje Bubeck van Ge-Stipt aan het juiste adres. In een korte tijd tover jij een wit porseleinen bordje om tot jou eigen kunstwerkje. Speciaal voor de Creative Life is de lancering van onze nieuwe sjablonen DIY en patronen.

Na deze mini-workshop neem je een rugzak vol inspiratie voor jouw potentiële nieuwe hobby mee naar huis. Je kunt kiezen uit 4 verschillende sjablonen. Elke dag op de beurs kun je nog workshop plekjes bemachtigen. Deze zijn vaak snel vol. Als je zeker wil zijn van een laatste plekje kun je het beste meteen aan het begin van de dag langskomen voor een aanschuifplek.

BOEK HIER JE WORKSHOP

De stipworkshop is echt een cadeautje voor jezelf. Mocht je al vaker een workshop hebben gevolgd en ben je op zoek naar verf of stipmaterialen? Tijdens Creative Life vind je naast onze mini workshops een kleine pop up winkel met meerdere merken porselein verf, DIY stipgereedschap het Ge-Stipt boek met 11 DIY, de Kleureninspiratie waaier en een zeer uitgebreide collectie sjablonen.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende sjablonen:

 

Graag willen we nog benadrukken dat deelname aan de workshops mogelijk is vanaf 14 jaar. En dat een workshop ticket geen toegangsticket is voor de beurs. Via de website van Creative Life kun je een toegangsticket aanschaffen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op Creative Life.

Liefs,

Brechtje