Creative Life in de Werkspoorkathedraal was een super geweldig event!

Wat hebben we genoten, met een geweldig topteam! De workshops waren nagenoeg uitverkocht. En wat tof dat onze eigen ontworpen producten verkocht werden. Mijn boek, de kleureninspiratie waaier, Neon porseleinverf, kaarsenhouders en nog zoveel meer. Alle workshop cursisten maakten deze workshop patroon Keesje. Wat was het tof om ze te zien in verschillende kleuren en afwijkende stipjes.  Zo tof dat iedereen het patroon anders maakt en anders ziet. Stippen is voor iedereen en iedereen kan het!

Recentie Creative Life Imke

“Op vrijdag 12 november bezocht ik Creative Life: ieder jaar opnieuw kan ik enorm uitkijken naar deze beurs! Als creatieveling vind ik het heerlijk om geïnspireerd te worden door alle creatieve ondernemers die hier hun producten en diensten verkopen. Bovendien is het geweldig om verschillende workshops te kunnen volgen; op een laagdrempelige manier maak je hierdoor kennis met het creatieve vak wat de deelnemers van Creative Life uitoefenen of een potentiële nieuwe hobby…  Ik volgde een 'workshop stippen op servies’ bij Brechtje/Ge-stipt. Als eigenaresse van een grafisch vormgevingsbureau ben ik dag in dag uit bezig met creativiteit en daardoor zijn mijn creatieve hobby’s op een laag pitje komen te staan; hoe leuk ik mijn werk ook vind, als je van je creatieve hobby je creatieve werk maakt, wordt creativiteit toch een ‘moetje’. Door Brechtjes enthousiasme en door zelf te ervaren hoe rustgevend het stippen kan werken, ben ik echter verkocht! Na de workshop heb ik meteen een aantal producten uit de webshop van Ge-stipt op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas gezet, want ik weet zeker dat ik er een nieuwe hobby bij heb gekregen." Met hartelijke groeten, Imke Jacobs

Sfeerbeelden van Creative life

Recentie Creative Life Joyce

Mijn moeder en ik zijn op vrijdag naar Creative Life geweest. Het was een mooie locatie, met een makkelijke parkeerplaats dichtbij. We hadden een workshop van tevoren geboekt waar we meteen mee zijn begonnen. Na de workshop zijn we lekker gaan rondstruinen. Het leuke aan dit event is dat er zoveel verschillende stands zijn, waardoor er altijd wel iets creatiefs voor je bij zit.  Dat Creative Life niet zo heel groot is, maakt ook dat je sneller nog een workshop boekt. Je hebt daar tijd genoeg voor op de dag. Tevens hangt er een hele fijne sfeer, iedereen is vriendelijk tegen elkaar en staat open voor een praatje. Zo hebben we op de dag zelf een workshop Gestipt geboekt; we konden een uur later al terecht. Omdat we er zoveel zin in hadden waren we een kwartiertje te vroeg. Brechtje was er ook al klaar voor, waardoor we de eerste 10 minuten een privé workshop kregen. Door hele simpele tips, en het advies om gewoon te beginnen, hadden we een uurtje later een mooi gestipt bordje. Brechtje zag het als je ergens tegen aan liep (welk stokje moet ik nu gebruiken?) en liet je lekker doorwerken als je geen vragen had. Ik merkte dat ik tijdens de workshops helemaal vergat dat ik op een beurs was, en helemaal zen aan het stippen was.  Ik had thuis al verf en stipstokjes liggen, maar ik wist niet zo goed hoe te beginnen. Door de workshop werd ik helemaal geïnspireerd om dit weer op te snorren en hier thuis mee verder te gaan. Zo heb ik op zondagochtend met de kinderen samen bordjes gestipt.  Creative Life en de workshop van Gestipt zijn echt een aanrader! 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwste posts

Neon
Brechtje

Neon

‘Een droom die uitkwam… Omdat ik zeer trots ben op onze eigen Ge-Stipt Originals, en wij de afgelopen maand veel potjes Neon hebben gemaakt, leek

Lees Meer »
Creative Life
Brechtje

Creative life terugblik

Creative Life in de Werkspoorkathedraal was een super geweldig event! Wat hebben we genoten, met een geweldig topteam! De workshops waren nagenoeg uitverkocht. En wat

Lees Meer »
DIY
Brechtje

DIY Kaarsenhouder upcycle

DIY Kaarsenhouder upcycle Buiten wordt het eerder donker, de klok is een uur achteruit gegaan. De houtkachel staat af en toe al heerlijk bij ons

Lees Meer »
DIY
Brechtje

DIY Flower Famke XL

Flower Famke XL  In het boek staat DIY Flower Famke, je kunt nu met een sjabloon een bloem maken. Je hoeft niet meer de ronde sjablonen

Lees Meer »
Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste stipnieuws van Brechtje? Meld je dan aan voor de Ge-stipt nieuwsbrief.


error: Content is protected !!