speciaal ontwikkeld voor jou

Wat ik binnen de stipwereld niet kon vinden, heb ik zelf ontwikkeld of ontworpen.

alle Ge-Stipt Originals

De sjablonen

Je kunt hele mooie stipcreaties maken op een porseleinen bordje. Maar ik weet niet hoe het met jou zit, mijn creativiteit reikt verder dan dat! Daarom heb ik samen met mijn goede vriendin en grafisch vormgeefster Antoinette zelf sjablonen ontwikkeld. Van Vlinder Sophie tot huisnummer, je kunt het zo gek niet bedenken. In mijn webshop bied ik inmiddels al meer dan 75 zelfontworpen sjablonen aan. En zoek je toch iets specifieks? Laat het me dan weten, wie weet kan ik je verder helpen.

Het stipmaatje

Het stipmaatje heb ik ontworpen zodat je makkelijk kunt checken welk stipstokje je nodig hebt. Je kunt er sjablonen mee uitmeten en precies in het midden van je bordje leggen. Inmiddels is het stipmaatje een onmisbaar gereedschap voor een echte ‘stipper’, ik zou niet meer zonder kunnen!

verf

De Neon porseleinverf

Ik ben dol op neonkleuren en laat dat nou net geen stipverf in neonkleuren bestaan. Samen met mijn allerliefste Henjo heb ik alle verffabrikanten gevraagd, maar helaas. Dus er zat niks anders op dan onze garage induiken en zelf de neonverf te gaan maken. En het is gelukt! Inmiddels kan ik je vijf verschillende kleuren aanbieden, en vanzelfsprekend heb ik de kleuren ook al in verschillende patronen laten terugkomen. Bijvoorbeeld in het patroon Grafische Hond, een van mijn favorieten.

boek ge-Stipt

Het Ge-Stipt Boek

Tientallen boeken zijn er geschreven over haken, maar over stippen maar één. Dat moest anders, ook al moest ik enorm uit mijn comfortzone. Ik ben namelijk nogal dyslectisch. Met hulp van veel lieve vriendinnen en heel wat moed (ik heb het boek ook zelf uitgegeven) is mijn droom uitgekomen. In het Ge-Stipt boek vertel ik je alles wat je moet weten om thuis aan de slag te gaan met het stippen. Mijn boek staat boordevol tips, trics en ideeën en natuurlijk verschillende patronen zodat je je eigen stipcreatie kunt maken. Het boek bevat 11 DIY om zelf met het stippen aan de slag te gaan

 

patronen

De Patronen

Antoinette heeft me ook geholpen om zelf patronen te ontwikkelen. Op een A5-je leg ik stap voor stap uit hoe je je eigen mooie stipcreatie maakt. Leuk weetje: elk patroon heeft de naam van mensen (en dieren) die ik liefheb. En elke maand komen er wel weer nieuwe patronen bij.

De Ge-Stipt kleureninspiratie waaier

Wat past nou mooi bij wat? Zo fijn als je dat kunt beoordelen vóórdat je je stipstokje in de verf doopt… Daarom heb ik de Ge-Stipt kleurinspiratiewaaier ontworpen. Maar de kleurenwaaier is ook handig om te kijken welke verf je al in huis hebt, en welke je voor jouw creatie nog moet kopen. Laat de (kleur)inspiratie maar komen!

neem contact met me op

Heb jij nog een goed idee?

Ik ben benieuwd of jij nog ideeën heb voor nieuwe handige producten. Ik zou het leuk vinden om hierover met je van gedachten te wisselen.