HANDIGE DIY STIPPATRONEN,EXCLUSIEF ONTWORPEN DOOR GE-STIPT

Stippen is niet moeilijk en helemaal niet met de handige DIY stippatronen die Brechtje van Ge-stipt speciaal voor jou heeft ontwikkeld

Vind je het lastig om te stippen?

Met de handige stippatronen van Ge-stipt volg je een stappenplan en kan het stippen eigenlijk niet mislukken. Samen met haar oudste neefje heeft Brechtje de DIY Sem ontwikkeld. In de DIY pakketten vind je alles wat je nodig hebt om van onderstaande patronen jouw eigen stip kunstwerk te kunnen maken.

DIY SEM

Sem is mijn oudste neefje en samen met hem heb ik dit patroon ontworpen. Hij mocht het schaaltje en de kleuren kiezen. Ik ben trots op ons ontwerp.  En dat is hij natuurlijk ook.

DIY SEM bestaat uit:

  • 1 patroon (werkbeschrijving met kleuren opties)
  • 3 ronde sjablonen
  • 2 schoteltjes van 8,5 cm doorsnee
20190808_175410

Wil je Sem net zo maken als het het voorbeeld? Dan heb je de volgende kleuren verf nodig:

Talens nummers: 288,341 & 685. Pebeo nummers: 110 en 44

DIY CHARLY

Charly is mijn kleinste neefje, hij is 1,5. Een ontwerp met zijn naam mocht natuurlijk niet ontbreken. Dit exclusieve DIY patroon met veel cirkels is daarom naar hem vernoemd.

DIY CHARLY bestaat uit:

  • 1 patroon (werkbeschrijving met kleuren opties)
  • 18 ronde sjablonen
  • 1 vierkant bordje van 15×15 cm 
20190808_175638

Wil je Charlie net zo maken als het voorbeeld? Dan heb je de volgende kleuren verf nodig:

Pebeo nummers 01,06,20,49,52 & 107.

DIY KAMELEON

Esmée is de naam van deze schattige kameleon. Verkrijgbaar als los patroon maar ook als volledig pakket inclusief verf en stipstokjes. En dat kan handig zijn als je begint met stippen.

DIY ESMEE bestaat uit:

  • 1 patroon (werkbeschrijving)
  • 2 sjablonen Kameleon Esmeé
  • 1 groot 18 cm en 1 klein 12,8  cm
kameleon esmee 2

Wil je Esmee net zo maken als het voorbeeld? Dan kun je ook het volledige pakket bestellen waar alles inzit.

WAT HEB JE NOG MEER NODIG OM TE KUNNEN STIPPEN?

HANDIGE KANT EN KLARE PAKKETTEN

De DIY pakketten helpen je om een patroon te kunnen stippen. Patroon Kameleon Esmeé en patroon Artisjok kun je als pakket kopen, maar ook als los patroon met sjabloon. Zodra je het stipvirus eenmaal te pakken hebt wil je natuurlijk meer gaan maken. Naast de handige DIY stippatronen heeft Ge-stipt ook kant en klare pakketten. Met diverse maten stikstokjes, mengbordjes en een basisset verf. Je kunt kiezen uit diverse pakketten

 

Helemaal nieuw is een superhandig

 

STIPMAATJE

 

Dit unieke hulpmiddel is ontwikkeld door team Ge-stipt. Het is een liniaal en stipstokjes meter in een. Flexibel en buigzaam. Perfect voor het opmeten van stip stokjes. Zodat je precies weet welke maat stip stokje je kunt gebruiken. Het stip maatje meet ronde vormen van 0,5 tot 15 mm. Het lineaal is 25 cm lang. Dit artikel is met zorg ontworpen en gemaakt van duurzaam plastic.

STARTERSSET PASTEL

STARTERSSET PRIMAIR

STIPPAKKET XL

Probeer het maar. Stippen is echt niet moeilijk.

Wil toch graag een keer onder begeleiding van Brechtje leren stippen volg dan 1 van de workshop Stippen bij jou in de buurt.

“Na de 1e hele gezellige workshop gevolgd te hebben was ik verslaafd aan stippen. Thuis verder aan de slag en in december 2e Workshop bij Brechtje gedaan. Zoveel enthousiasme van haar .”
– Anniek Latour

LEES MEER

In 2015 ontdekte ik, Brechtje Bubeck, het stippen. Sinds die dag heb ik elke dag gestipt! Na het werk, in de weekenden, soms zelfs ’s nachts! Naar verjaardagen nam ik vaak een gestipt cadeautje mee en steeds meer mensen waren benieuwd naar de techniek van het stippen.

In 2016 leerde ik voor het eerst een groep Instagrammers het stippen. Gewoon bij ons thuis, aan de keukentafel. Het huis opgeruimd, de hond in zijn mand en mijn man netjes op de bank. Daarna zat steeds vaker de keukentafel gezellig vol met ‘stippers’ en werd het steeds moeilijker te combineren met mijn leuke baan als nanny. Dat moest anders…

In 2017 ben ik officieel gestart met mijn onderneming Ge-Stipt! Een paar dagen per week geef ik workshops door het hele land, onder meer bij leuke conceptstores, wolwinkels, kleurrijke cadeauwinkels, koffietentjes en grotere ketens zoals bijvoorbeeld Intratuin. Ook zijn mijn gestipte items te koop bij Schap 19 in Rhenen,Hella’s Home in Eindhoven en De winkel van Opa&An in Dordrecht ontzettend tof om samen te werken met andere ondernemers!

De workshops geven mij heel veel energie, het is zo leuk om mensen een nieuwe hobby te leren! Het zijn elke keer super gezellige middagen/avonden en het is leuk om te zien met wat voor creatieve eindresultaten iedereen naar huis gaat! Zie ik je snel bij één van mijn workshops?

Gelukkig vind ik ook nog af en toe tijd om zelf te stippen en werk ik nog steeds een paar dagen per week als Nanny, ik zou de kinderen ook niet kunnen missen!

Liefs!

Brechtje