Ge-Stipt kleureninspiratie waaier

Handige oplossing voor stippen op porselein

Lang hebben we nagedacht over hoe we het voor jullie makkelijker kunnen maken. Ik zag mensen met kladjes, met testbordjes, die ze dan thuis lieten liggen en dan wisten ze niet meer welke kleuren ze hadden en welke kleuren ze nog misten. Nu is er een handige oplossing in de vorm van de kleureninspiratie waaier, die je overal mee naartoe kunt nemen.

Samen met Antoinette (de vormgeefster) heb ik dagen en uren gewerkt aan het ontwerp. Na maanden van aanpassen en bewerken is de kleureninspiratie waaier af!

Dit is een musthave als je van stippen houdt. Heb jij ook veel porseleinverf? Deze Ge-Stipt original mag niet missen in jouw collectie stipgereedschap. de kleureninspiratie-waaier wordt geleverd in een passend doosje. Handig om hem in op te bergen en om hem overal mee naar toe te kunnen nemen (zonder dat hij beschadigt).

De kleureninspiratie waaier wordt niet gestipt aan jou geleverd! Je stipt de lege kleureninspiratie waaier zelf in.

Je kunt kleuren naast elkaar leggen, kijken of de kleuren bij elkaar passen, jouw kleuren rangschikken, beslissen welke kleuren je gaat gebruiken en nog zoveel meer.

Met de kleureninspiratie waaier kun jij jezelf inspireren.

Bij aankoop zit een gratis kaart met allerlei gratis stiptips

  • We vertellen met welkstipstokje je het beste kunt stippen
  • Met welke pen je het beste kunt schrijven
  • Hoe je hem gebruikt
  • Hoe je fouten kunt herstellen
  • Hoe je hem laat drogen

Je kunt alle losse stipstrookjes aan de ring hangen, zodat je ze makkelijk eraf kunt halen en kunt stippen. We hebben ook navulling als jij meer porseleinverf in jouw collectie hebt.