In 2015 ontdekte ik, Brechtje Bubeck, het stippen. Sinds die dag heb ik elke dag gestipt! Na het werk, in de weekenden, soms zelfs ’s nachts! Naar verjaardagen nam ik vaak een gestipt cadeautje mee en steeds meer mensen waren benieuwd naar de techniek van het stippen.

In 2016 leerde ik voor het eerst een groep Instagrammers het stippen. Gewoon bij ons thuis, aan de keukentafel. Het huis opgeruimd, de hond in zijn mand en mijn man netjes op de bank. Daarna zat steeds vaker de keukentafel gezellig vol met ‘stippers’ en werd het steeds moeilijker te combineren met mijn leuke baan als nanny. Dat moest anders…

In 2017 ben ik officieel gestart met mijn onderneming Ge-Stipt! Een paar dagen per week geef ik workshops door het hele land, onder meer bij leuke conceptstores, wolwinkels, kleurrijke cadeauwinkels, koffietentjes en grotere ketens zoals bijvoorbeeld Intratuin. Ook zijn mijn gestipte items te koop bij Schap 19 in Rhenen en Hella’s Home in Eindhoven, ontzettend tof om samen te werken met andere ondernemers!

Dit jaar kwam nog een grote droom uit! Samen met (en dankzij!) mijn man bouwden we een oude Predom caravan om tot een geweldige promotiestand, waarmee we met een vriendenteam vijf dagen lang op de KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht stonden. Onwijs veel mensen volgden een Ge-Stipt mini-workshop op de KreaDoe! Geweldig als dromen uitkomen!

De workshops geven mij heel veel energie, het is zo leuk om mensen een nieuwe hobby te leren! Het zijn elke keer super gezellige middagen/avonden en het is leuk om te zien met wat voor creatieve eindresultaten iedereen naar huis gaat! Zie ik je snel bij één van mijn workshops?

Gelukkig vind ik ook nog af en toe tijd om zelf te stippen en werk ik nog steeds een paar dagen per week als Nanny, ik zou de kinderen ook niet kunnen missen!

Liefs!

Brechtje


Ook zin in een workshop stippen? Meld je aan!