FAQS

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben we hieronder beantwoord. Mocht je nog een vraag hebben die er niet bijstaat stuur me dan even een mailtje.

FAQ

Een reguliere/basis workshop duurt 2,5 uur. Een gevorderden workshop duurt langer. Maar zo hebben we ook mini-workshops op beurzen en evenementen, deze duren meestal 45 min

Nee wij verzenden uitsluitend via pakket post. Omdat we dan een traceerbare code hebben. In het verleden raakten te veel brievenbus pakjes kwijt. Dat koste veel geld. Vandaar dat we de keus hebben gemaakt om uitsluitend via pakket post te verzenden. We verzenden uiteraard wel met brievenbus pakjes met track and trace.

We streven ernaar om een bestelling tussen 1 – 3 werkdagen te verzenden. Mocht je iets dringend nodig hebben neem dan contact op via de e-mail.

Volgens wikipedia: DIY (de Engelse afkorting van do-it-yourself, doe-het-zelf) 

Natuurlijk! Je kunt altijd een offerte aanvragen voor grotere groepen, workshops op maat, vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes… Het is wel fijn als je tijdig een aanvraag doet, want workshops worden meestal maanden vooruit gepland, je mag een email sturen: info@ge-stipt.nl 

Als er iets mis is met uw bestelling neem dan contact op via de e-mail, info@ge-stipt.nl

Nee, niet elk keramiek is geschikt. Het moet afgebakken kunnen worden in de oven. Let erop dat het het liefst geglazuurd is, en dat er geen beschadigingen zijn zoals craquelé, barsten of stukjes servies eraf zijn.

 

Ja je kunt verf mengen. Persoonlijk zou ik alleen verf mengen van hetzelfde merk. Dat geldt ook voor de mediums en kleurloze verven.

Mijn favoriete winkels zijn Dille en Kamille, Hema, Xenos, Blokker, Intratuin, Albert Heijn XL. Wees creatief, in de meeste woonwarenhuizen hebben ze prachtige stukken servies. Ook heb ik op mijn webshop speciaal een collectie HANDGESELECTEERD DOOR GE-STIPT samengesteld.

Voor mij zijn houten stokjes het beste stipgereedschap: geselecteerd, gezaagd en geschuurd door Team Ge-Stipt zelf! Ook kun je stippen met ijzeren tools zoals bijvoorbeeld dottingtools. Maar denk ook eens aan tandenstokers, satéprikkers en alles wat rond is en een egale ondergrond heeft.

Om te voorkomen dat je je mooie stipkunstwerk beschadigt, zou ik niet van een gestipt bordje eten en contact met bestek vermijden. Ik adviseer ook om je bordje niet in de magnetron, oven of vaatwasser te zetten. Serveer er een bonbon of iets anders lekkers op. Of gebruik het als wandbordje met een leuke bordenhanger.

Het liefst wil jouw stipkunstwerkje minimaal 24 uur drogen. Heb je veel stippen op stip gebruikt? Laat het dan 36 of 48 drogen. Zet het wel graag stofvrij weg. Daarna kun je het afbakken in de oven. Hoe u kunt afbakken leest je hier.

Een Ge-Stipt Original is een door mijzelf ontworpen product, speciaal om het stippen voor jou makkelijk te maken!

Met de hand afwassen is geen probleem. Maar laat je kunstwerkje niet weken in warm water. Het Ge-Stipte servies kan niet in de vaatwasser.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste stipnieuws van Brechtje? Meld je dan aan voor de Ge-stipt nieuwsbrief.


error: Content is protected !!