Workshops

Stippen is een feestje

Wil jij leren stippen en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Dan is het volgen van een van mijn workshops misschien wel iets voor jou. In 2,5 uur leer ik je alle tips en trics om thuis elke stipcreatie te maken die je maar wilt. Nog leuker is het om samen een workshop te volgen, dat maakt van het stippen helemaal een feestje. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeestje of gewoon omdat het leuk is om samen een nieuwe hobby uit te proberen. Samen stippen we er een feestelijke middag van! Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden. En wil je liever zelf het stippen uitproberen? In mijn boek leg ik stap voor stap de techniek van het stippen uit.

wat gaan we doen tijdens een workshop?

Belofte: stippen is een feestje

Stippen is een feestje

Inmiddels heb ik al 500+ workshops gegeven door heel Nederland en meer dan 1000 deelnemers kennis laten maken met het stippen. Ik kan je dus met een gerust hart beloven: stippen is een feestje. Of je nu alleen bent, of samen komt, iets wilt vieren of gewoon voor de gezelligheid komt, beginner of gevorderd: we maken er samen een stipfeestje van!

Alle materialen inbegrepen

Tijdens een workshop leer ik je de basistechniek door het stippen van cirkels op een porseleinen bordje. Alle verf, stipgereedschap zoals stipstokjes en sjablonen, en een ruime keuze uit verschillende soorten en maten bordjes zijn inbegrepen in de prijs. Natuurlijk is ook koffie, thee, en iets lekkers bij de prijs inbegrepen.  

 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden door een workshop te boeken via de workshop agenda of in de webshop. (min. leeftijd 14 jaar)

betaal

Je betaalt de workshop vooraf en altijd veilig via Ideal.

Ontvangstbevestiging

Na betaling ontvang je direct een e-mail met de bevestiging van plaats en tijd. Kijk ook in je postvak ongewenst.

01

groepsworkshop

Kies uit een bestaande workshop

Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen aan een workshop stippen, je hebt geen ervaring nodig alleen een goed humeur! Heb je speciale wensen of behoeften, dan hoor ik dat graag. Bijvoorbeeld als je een ander voorwerp of patroon wilt stippen (alles kan en alles mag!) of als ik rekening moet houden met mensen met een beperking.

workshop op maat

Tijdens een vrijgezellenfeestje gezellig samen stippen?

Heb jij altijd al willen leren stippen? Maar dan met jouw eigen gezelschap?

Dat kan, stuur een mailtje voor een offerte. Voor groepen, workshops op maat, vrijgezellenfeestjes, babyshower, pv-uitjes, verjaardagsfeestjes of een kleine beurs. Ik heb verschillende thema’s waarop we jouw feestje tot een leuk stipfeestje maken!

Wees erop bedacht dat de workshops maanden vooruit worden gepland. Het is fijn als je tijdig je aanvraag doet! Maar je mag altijd een poging wagen en een email sturen: info@ge-stipt.nl 

02

03

diy

Ga eerst zelf aan de slag met een DIY

Diy 

Volgens wikipedia: DIY (de Engelse afkorting van do-it-yourself, doe-het-zelf)

Samen met Antoinette hebben we zelf patronen ontwikkelend. Op een mooi dik mat gelamineerd papier leg ik stap voor stap uit hoe je je eigen mooie stipcreatie maakt.

Leuk weetje: elk patroon heeft de naam van mensen (en dieren) die ik liefheb. En elk jaar komen er wel weer nieuwe DIY bij.

joyce

"Ik had thuis al verf en stipstokjes liggen, maar ik wist niet zo goed hoe te beginnen. Door de workshop werd ik helemaal geïnspireerd om dit weer op te snorren en hier thuis mee verder te gaan. Zo heb ik op zondagochtend met de kinderen samen bordjes gestipt."

nieuw

handige kleurenwaaijer

Wat past nou mooi bij wat? Zo fijn als je dat kunt beoordelen vóórdat je je stipstokje in de verf doopt… Daarom heb ik de Ge-Stipt kleureninspiratie waaier ontworpen. Maar de kleurenwaaier is ook handig om te kijken welke verf je al in huis hebt, en welke je voor jouw creatie nog moet kopen. Laat de (kleur)inspiratie maar komen!

50

workshops per jaar

1000+

deelnemers

10.000

minuten gelachen

600

kopjes koffie en thee

zin in een stipfeestje?

Kom gezellig een keertje meestippen

Je kunt in de webshop makkelijk een workshop bestellen, of neem eens een kijkje in de agenda voor een overzicht van workshops die ik op beurzen geef. Workshops die ik geef op beurzen of voor gevorderden kunnen overigens wel afwijken wat betreft tijd en prijs. Heb je een vraag hierover? Neem dan gerust contact met me op!